tirsdag 31. mars 2009

ENDELIG!! JEG JUBLER!!!

Etter MANGE måneder med jobbsøknader, avslag osv osv, har jeg ENDELIG fått meg jobb!! Jeg er så glad og lykkelig at det er vanskelig å få satt ord på det!! Senest i går kveld deppet jeg, og var sikker på at jeg aldri kom til å få meg noen jobb, men i dag fikk jeg gladnyheten!!
Så etter påske starter jeg opp med jobb i et firma som heter Zalaris. 1 times kjøring hjemmefra, men det får så være! Jeg skal nok greie det!! Lønna er helt grei også, og det er jo ikke å forakte.

Sola skinner, det blir pølser og kakao til middag på verandaen, og det er snart påske!!

Ha en super dag!!

torsdag 12. mars 2009

Jobbintervju meg her og jobbintervju meg der.

Begynner å bli rimelig lei av å gå på intervjuer nå. Var på en samtale hvor jeg ble tilbudt en provisjonsbasert jobb, men tilbudet de kom med var på 5-10% provisjon av all omsetning. Den kommer jeg til å takke nei til, for jeg kommer til å jobbe ræva av meg for nesten ingenting.

Jeg venter fortsatt på svar fra en av jobbene jeg var på intervju i. Det skulle være klart i slutten av denne uken. Har ikke de kjempestore forhåpningene, men jeg må bare vente og se hva som skjer.

Tirsdag var jeg på ett intervju, og det følte jeg gikk ganske bra. Får ikke svar før i slutten av neste uke på denne jobben. En jobb som innebærer en del reising, men jeg kan også tjene sinnsykt godt! Provisjonslønn, men 20% provisjon samt bonus. Mye mer fristende enn den andre provisjonsjobben. Håper jeg blir tilbudt denne!

Tirsdag har jeg enda et intervju. Dette til en trainee-stilling. Gruer meg, for regner med at det er mange som skal intervjue meg til denne jobben....ikke vet jeg hvor viktig karakterer og slikt er heller. Noen ser sikkert veldig på hvilken karakter man har, mens andre kanskje ser på hvilke fag man har hatt. Personlig synes jeg ikke karakterene har spesielt mye å si, for de sier bare hvordan man har gjort det akkurat på eksamensdagen. Den viser jo ikke hva man egentlig kan.

Nei, jeg håper det dukker opp et eller annet snart. Blir smårar av å gå hjemme, og jeg føler at veggene holder på å spise meg opp.

Kryss fingrene for meg!!

torsdag 5. mars 2009

Hvem skulle tro at sko kunne ha sitt eget talkshow?

Hvem skulle tro at sko hadde sitt eget talkshow? Det har de faktisk! Stand-up komiker Svend Leatherman inviterer til stand-up show med særegen stand-up komikk, gjester i studio og et engasjert publikum! Ta en kikk på denne siden hvis du synes det hørtes spennende ut! www.lacenightshoew.no/

Skoringen har masse flotte sko, både til store og små, damer som herrer! Og nå er vårmoten ute i butikkene! Løp og kjøp!!


onsdag 4. mars 2009

Det begynner å skje ting..

Da tenker jeg på jobbfronten! Mandag var jeg i ett intervju, fredag skal jeg i ett møte om en jobb, og tirsdag har jeg et siste intervju til en annen jobb. Så det blir spennende å se om jeg får tilbud om noen av dem, eller om jeg roter meg bort på intervjuene. Har en fæl tendens til å bli så nervøs når jeg sitter der, og det kommer mye babbel ;)

I dag har jeg lite planer. Fikk ryddet litt rundt omkring i går, så jeg tror det blir rolig i dag. I morgen blir det husvasking, sånn at det er rent og pent til helgen.

Ser ut som at det blir godt vær i dag, så kanskje jeg må ut og gå en tur!

Ha en flott onsdag!