mandag 8. juni 2009

Snart sommer!

Det er lenge siden jeg har skrevet noe her....endelig ser det ut som at det begynner å nærme seg sommer hos oss også! Temperaturen har krøpet over 10 grader. Det er ikke mye, men det er bedre enn 3 ;)

Får starte med en oppdatering siden sist.

Påsken var vi på hytta på øya. Stor stas for ungene, og spesielt når de fant ut at påskeharen hadde vært der!

Grillhytta ble flittig brukt! Både lunsj og middag ble spist der, og det var greit å gå inn dit for å varme seg og slappe litt av etter å ha vært ute en stund.

Noen måtte også ta seg en ekstra pust i bakken, og sov kjempegodt mens vi andre satt rundt og pratet.

Etter påske startet jeg i ny jobb! Det er langt å kjøre, 7,5mil hver vei, men det får bare gå! Jeg stortrives på jobben, og er glad for at jeg endelig har fått en jobb hvor jeg får brukt utdannelsen min!


17.mai var varm og fin for en gangs skyld. Vi startet dagen med tog i Ramsund og en liten tur i hallen, før vi dro hjem for å slappe av i sola. Det er ikke ofte ungene er uten lue og vinterjakke på 17.mai!





Etter 17.mai har det skjedd mye her, og da mest utenfor huset. En diger platting har vi fått nedenfor huset. Den er ikke helt ferdig enda, så bildene må dere nok vente på.

Utenmøbler har vi kjøpt, som dere ser på bildet over. De har fått plass i paviljongen på den nye plattingen. Kjempefint!!
Har også fått plantet hekk ned mot veien. Akkurat nå ser det litt glissent ut, men etterhvert blir den nok stor og fin! Jeg gleder meg til det!!

I dag tok jeg sjansen på å kjøpe de første sommerblomstene. Må nok ha noen flere krukker, og en god del mer blomster, men får ta det litt etter litt.

Nå for tiden er det nedtelling til ferie her i huset. 4 uker igjen!!