søndag 21. desember 2008

4.søndag i advent og vi har vært i Blåfjell!!

I dag har vi tent alle fire lysene i adventsstaken, og det betyr at det ikke er lenge igjen til jul! Bare 3 dager! Jeg gleder meg!!

I morges våknet vi til masse snø, så det ser ut som at det skal bli en hvit jul i år. Håper det holder seg hvertfall til over nyttår!

I dag har vi vært på innlandet, nærmere bestemt Målselv og Blånisselandet! Vi gledet oss store og små, men vi store hadde nok litt for høye forventninger til Blåfjell men det var utrolig bra laget til, selv om det ikke var helt som forventet.
Blånisselandet ligger øverst i Målselv Fjellandsby, så det er et stykke å kjøre!

Inne i blånissehuset var det blåtime, og i hulen kunne vi høre Turte rope på Blåne. Det var også et pariserhjul der, og det syntes Emma var morsomt!!







Lillegutts søppelbilbane var morsom for Emma!

Det ble også noen turer i Blåfjelltoget! Toget tok oss med på en rundtur i Blåfjellhulene, til nissene på Tuftegården og turen til Grånissen ved havet. Bildene her er noe hulter til bulter, for jeg husker ikke rekkefølgen ;)


Emma, Tobias, Carina og Veronika i toget.
Jonas i toget













Her var det en ekte bil som sto. Da vi kjørte forbi kom Mamsen ut av bilen og ropte på Lillegutt. De forsøkte å starte bilen, men det kom bare masse røyk ut av panseret som åpnet seg.






Underholdning var det også.
Alt i alt hadde vi en fin dag! Men, skulle ønske at det hadde vært litt mer Blåfjell-preg over de som jobbet der. Det var bare noen få som var skikkelig utkledd som blånisser. Det var uansett veldig stor stas for ungene!!

Ingen kommentarer: