onsdag 4. februar 2009

Jonas 2 år!!

For 2 år siden, kom det en liten gutt i rekordfart! 3 timer og 15 min fra jeg våknet uten å kjenne noe, til han var ute!

Navnet var allerede bestemt, det sto mellom Jonas og Emil, og Emma fikk lov til å bestemme. Og hun bestemte Jonas, noe vi egentlig er veldig glad for i dag! :)

For makan til røver, det skal man lete lenge etter! Tror ikke det hadde tatt seg så veldig ut, om vi hadde ropt EEEEEEMIL, forgrømmade unge!!! nå skal det sies at Emil er det han liker best av filmer! Den går titt og ofte hos oss!
Vi kan jo late som at lekehuset er snekkerboden hans, for til tider hadde han jammen trengt det! :) Helt utrolig hva den lille karen greier å finne på!! Det lyser rampefærer av han til stadighet!
Han er også en storsjarmør, og kommer til stadighet med lure blikk, sånn at når man egentlig skal være streng, så har man ikke sjans til det i det hele tatt!
Han elsker fart og spenning. Firhjuling er topp, og i bursdagsgave i dag, fikk han en skikkelig hjelm med briller og greier! Må nok teste den til helga!
Jonas er en veldig god gutt, og selv om han er rampete til tider, så er han også veldig kosete også! Har ikke tall på hvor mange koser og musser det blir i løpet av en dag, men det er MANGE!! Og han kommer ofte og trøster hvis det er noe!
Det har også kommet veldig mange ord i det siste, og han forstår det meste, selv om frustrasjonen til stadighet tar overhånd...
Dette er bildet som var i avisa i dag! Et lurt blikk og et stort smil om munnen!

Gratulerer så masse med dagen, kompis!!
Vi må heller ikke glemme bestemor, eller "mon" som Jonas sier. Hun ble 55 år i dag!! Gratulerer så masse med dagen din også!!

2 kommentarer:

Veronica sa...

Gratulerer med dagen til Jonas!!!

Villa Luftslottet sa...

Så nydelig han var da:) GRATULERER MED OVERSTÅTT FÅR JEG SI DA:)