onsdag 15. oktober 2008

Endelig på plass!

Det er lampen over spisebordet jeg snakker om. Bestilte den fra denne damen som selv har den over sitt spisebord!

Litt vanskelig å få tatt bilde uten blitz, men har forsøkt under her.
Alt i alt er jeg UTROLIG fornøyd!

5 kommentarer:

Rådyrveien sa...

Den lampa passa utrolig bra inn hos deg! Likte veldig godt de lyse veggene og de mørke møblene. Godt å se at noen ikke har ALT hvitt også. :))

Ha en fin onsdag!

Hilde

Huset på landet sa...

Takk for det!!

Ja, trives veldig godt med de mørke møblene våre, selv om jeg synes enkelte ting kan være fint i hvitt også.....bare ikke i stua ;)

Torilpia sa...

Så fint det ble med den lampen. Enig med rådyrveien i at det er fint med kombinasjonen mørkt og lyst. Jeg er heller ikke noen fan av at absolutt alt skal være hvitt.

Ha en flott dag - klem!!

Anonym sa...

dæsken :) ble jo kjempefint!!!

no mangle du bare gulvlampa til :) Å nye lampetta på veggen :P det fins like lampetta åsså, usikker på om det e herstal eller massive, eller kanskje ea som levere dem.. men vet at det fins :)

Huset på landet sa...

Har sett på lampetter tidligere ja...tror det er herstal faktisk.....men, tror ikke jeg vil ha alt likt....har lyst på nye gulvlamper, vet du. Kravet til lampen er at foten skal være i krom, og det skal gå an å skifte skjermen. Jeg blir så fort lei.....må kunne bytte litt.

Tror jeg har bestemt meg for pendler til vinduene også. Det må bli de avlange tror jeg. Husker du pris hos dere?? Vet de har de på en nettbutikk til litt over 300 for 2....

Gulvlamper satser jeg på å ønske til jul. Kan ikke ta alt på en gang ;)