tirsdag 28. oktober 2008

Giveaway!!


Jeg fikk lyst til å gi bort en liten gave. Ikke for at det er noen spesiell grunn til det, men bare fordi jeg har lyst! ;)
Legg igjen en liten hilsen om hvorfor akkurat DU fortjener en gave, også velger jeg vinneren når jeg har nådd 2000 besøkende!!

17 kommentarer:

Aina sa...

Hvorfor meg??? Vet ikke helt....men elsker spenning.og dette er spennende!!!!
Fortsatt god dag!!!

Torilpia sa...

.. tja .. legger inn en liten kommentar jeg .. men bruker ikke å vinne noe uansett så ..
Er mer sånn at jeg liker å gi bort gaver jeg da .. :o)
Mye lettere å være glad - når andre er glad (fordi de liker det jeg har gitt dem).
Håper telleren din kommer opp i 2000 snart da .. :o)

Ha ei fortsatt fin uke - klem!

Fjordheim sa...

Alltid spennede med trekninger. Men jeg bruker ikke å vinne noe selv om jeg legger inn kommentar hver gang jeg kommer over en trekning på en blogg.
Jo forresten. Jeg vant en gang tidlig i sommer.
Jeg fortjener en gave fordi jeg legge inn kommentar her hos deg nå. He-he, Er vel egentlig ingen grunn til at jeg skulle fortjene en gave nå. Men det er jo koselig å få en liten ting en ikke har fortjent. Det er ofte de gavene som varmer mest. De som er helt uventet og som en får uten noen grunn.
Veldig koselig å gi slike gaver også.
Ha en nydelig tirsdag :)

Anonym sa...

Hm..ja si det...koffor akkurat meg...eg eeeelsker gaver...eg er som eit lite barn på julaften. Er vel mer spent enn ungene:P klarer nesten ikkje å holde fingrene vekke når det er pakker rundt meg...hi hi
klem

Veronica sa...

Så Koselig ett initiativ!!
Alltid vanskelig å finne på ting som skal forsvare at man skal få en gave.....
Hvorfor meg?!!
Jo ,jeg elsker gaver og spenningen rundt det å pakke opp.
Vi har samme smak i guttenavn;)

Ha en fortsatt fin tirsdag!!

Anonym sa...

Hei, fortjener vel kanskje ingen gave men... har ikke blogg selv og oppdaget norske interiørblogger for et par uker siden. Må si jeg har fått gjort veldig lite siden det, all ledig tid går til å sitte her å titte på alle de spennende, vakre bloggene. Dere er helt supre!
Klem
mettelintho@hotmail.com

Huset i skogen sa...

Å si hvorfor en fortjener en gave er ikke så enkelt...Jeg synes gaver er spennende, og er like ille som ungene til å riste og klemme for å kjenne og gjette hva som er inne i den. Det er spennende å gjette hva det kan være og se om en gjetter rett!

Ha en fortsatt fin dag:)

My home is my Castle sa...

Hmmmmm....
Hvorfor jeg fortjener en gave ???
Nei si det hehe....
Kanskje fordi jeg eeeelsker gaver ???
Men det gjør vel de fleste, så den grunnen holder vel ikke hihi....
Dette ble bare vas hehe.

Ha en fin dag.
Klem,Kari

Unknown sa...

jeg fortjener en gave fordi jeg er mamma til 2 små som fyller ett år 8 nov.
klem

Vår lille hage sa...

Jeg melder meg gjerne på! Hvorfor det ? Jeg er akkurat som et lite barn når det nærmer seg jul, og det er stor stas å se barna mine få gaver av nissen. Og det er alltid kjekt å få gaver selv, må jo ærlig innrømme det, Blir man for stor for gaver noen gang da ?
Klem Simmas Hus

Størhuset sa...

Tja si det,kanskje fordi jeg som regel aldri får noe spennende i posten..hehe, litt spenning må man jo ha:0)Koslig blog du har hvertfall. Ha en fin kveld.

Bjørkely sa...

Kor artig, gave førr ingenting! Hehe, hvorfor akkurat mæ?? vi kan jo begynne med at æ har sånn uflaks og æ vinn aldri noe som helst, men mest fordi æ blir å bli så glad! :)

A-H sa...

Meg? Forbi da hadde jeg blitt så utrolig glad! Gave i posten må være utrolig moro å få:)

Gamlå sa...

Heisann
Dette her vil jeg være med på.
Hvorfor er veldig glad i gaver:), og har ikke hatt hellet med meg om å bli trykket ut hos andre blogger. En gang må nok hellet havne på meg:).

hilsen Gamlå

h.espe sa...

Tusen, tusen takk for koselig besøk på bloggen min!

Nei, tror ikke jeg er den som skulle fortjene å vinne denne gaven - jeg har jo nettopp oppdaget deg jeg... :o) Men, når jeg først har kommet innom deg, så ser jeg jo at her vil jeg gjerne komme på besøk igjen... Vi sees!

Klem fra Hildegunn :o)

Meg sa...

Åj så spennende.. jeg vinner jo aldri noe allikevel men det er morro å være med og håpe... :) hehe!

Frk .Fischer sa...

Jo....hvofor meg...hvorfor ikke...ha ah ...vinner sjelden på noe som helst, ringer snart norsk tippig å spørr om de har fårr feil konto nr på meg...oh hvorfor de aldri" velger" mine tall!!! Vel jeg unner alle å vinne "the" big win..så jeg vil bare si at bloggen din er flott og håper det hjelper( smisk?) I hverfall viss jeg vinner så skal jeg" pay it forward..." Her du sett den filmen? anbefales!!!