tirsdag 14. oktober 2008

Gangen vår!

Gangen vår ble malt og ordnet da vi flyttet hit i 2005. Men, ingenting ble gjort helt ferdig (det er vel sånn det skal være..). Så plassen i gangen har ikke vært utnyttet spesielt bra. Vi har hatt en kommode som alt rotet samles på...

Og vi har hatt et skap, hvor det også samles rot oppå...
I tillegg har vi fått den kirsebærfargen langt oppi vranghalsen, så vi vil ha den bort!
Etter at disse bildene ble tatt, har det skjedd en del. Begge glassdørene er blitt hvite og har fått nye dørhåndtak, og resten av dørene SKAL bli hvite. Vi mangler bare listene som skal spikres på først. I tillegg har vi fått i hus hjørnelisten (hvis noen legger merke til det sprikende hullet på øverste bildet...)
Vi har blitt enig om at det er sånn her vi vil ha det. 2 meter med skap der hvor kommoden står, og 1 meter skap der hvor det gamle skapet står i dag. Og skapene skal selvfølgelig gå helt opp til taket!

Det er denne typen dører vi skal ha! Birkeland fra Ikea, selvfølgelig!

Det vi ikke har bestemt oss helt for, er om vi skal male hele gangen i en lysere farge. Akkurat nå er den lys toscana. Vi synes den er litt gul, men det ser ut som at fargen blir finere når vi får bort de mørke dørene, og de kirsebærfargede møblene.
Time will show!




3 kommentarer:

Bakketun sa...

Det ser jo ut som det blir kjempebra! Lys Toscana blir mye finere når du får den med hvite skap ;) Vi hadde den på stua med ubehandlet listverk. Fargen ble en helt annen når vi fikk hvitt listverk. Mye finere!

Ha en strålende uke!

Torilpia sa...

Tror det blir kjempefint .. fine skap .. :o)

Klem fra meg!

Veronica sa...

De skapdørene var lekre!!