torsdag 30. oktober 2008

Flotte ting fra Ikea!!

Mens jeg sitter her og venter på at de som er med på Ikea-bestillingen skal svare på ting jeg må ha klart før jeg sender, så titter jeg rundt på ikea sin nettside. Den slags "vindusshopping" er skummelt! Får så lyst på så mye mer enn det vi skal ha i denne omgang! Neste senga til Emma blir denne! Hemnes dagseng! Den kan være både enkelseng, dobbelseng, sofa også har den oppbevaring under! Genialt!!

Denne benken synes jeg var veldig fin! Vet ikke helt hvor jeg skulle hatt den, kanske i gangen.....

Denne benken var også fin! Tror den hadde gjort seg på badet, for da hadde vi sluppet å ha alt liggende synlig....
Det får bli neste gang...men det er alltids lov å drømme!!

Hos oss er jula rød...

...men adventstiden kan gjerne inneholde sølv og lilla!

I går var jeg, som jeg fortalte i forrige innlegg, i Narvik en tur. Der var det blitt jul i butikkene! Og jeg fant utrolig mye fint jeg hadde lyst på!! Først var jeg innom Fryd og Kremmerhuset. På Fryd fant jeg disse lilla lysene.

Og på kremmerhuset fant jeg fat i både rødt og sølv. Så de kjøpte jeg selvfølgelig. Men, da jeg senere dro innom Skeidar, så hadde de kjempeflotte fat der også, og de var både finere og billigere enn de jeg hadde kjøpt tidligere. Så, da var det bare en ting å gjøre, og det var å bytte! :)

De lilla lysestakene kjøpte jeg også på Kremmerhuset, mens de sølvfargede hjertene er fra Skeidar. Ser at jeg trenger noe mer på fatet mitt, og er slettes ikke sikker på at de lysestakene skal stå der, men det var bare stilt opp for at jeg skulle kunne ta bilde. Tar gjerne imot tips til hva jeg kan pynte med...


Jeg fant også denne utrolig flotte julepynten på Kremmerhuset! Syntes den var så fin, så jeg kjøpte 5 stykker!! Har lyst til å ha en grein eller noe oppi en diger vase, også pynte denne med litt julepynt, blant annet disse. Hvis ikke, så skal jeg alltids finne et annet sted de kan henge. Kan sikkert bli fint å henge de i kjøkkenvinduet også!!


Kjøpte 3 sånne røde fat. De tror jeg kan bli fine med noe pynt på til jul!

Denne kransen er også fra Skeidar. Den hadde jeg utrolig lyst på i fjor, men da tok ikke den lokale butikken den inn, så jeg tenkte meg ikke om to ganger før jeg kjøpte den!! Om den skal henge ute eller i gangen, det vil tiden vise. Mest sannsynlig blir det vel i gangen, for vi pleier ikke akkurat ha så mye fint vær her vinterstid...

Det var altså gårsdagens kjøp! Må si meg ganske fornøyd med det!! Blir nok mer når det nærmer seg adventstid!! Jeg gleder meg!!

onsdag 29. oktober 2008

Den første snøen, og jul i butikkene!

I dag kom den første snøen for denne vinteren. Men, den ble ikke liggende så lenge.....da jeg kom hjem så var alt regnet bort igjen. Litt kjedelig, men det er vel sånn det er....

I dag har jeg vært i Narvik en tur. Der er det blitt jul i butikkene, og jeg fant masse fint!! Skal legge ut bilder senere!!

Akkurat nå er det fullt styr med middagslaging og sultne unger, spinning i kveld og ikea-bestilling som skal sendes!! I morgen tidlig starter jeg med det! Gleder meg veldig til å få skap i gangen!!

Glem heller ikke å legg igjen en kommentar i forrige innlegg, hvis du har lyst til å ha muligheten til å bli trukket ut som en heldig vinner av en liten gave!!

Kommer sterkere tilbake!!

tirsdag 28. oktober 2008

Giveaway!!


Jeg fikk lyst til å gi bort en liten gave. Ikke for at det er noen spesiell grunn til det, men bare fordi jeg har lyst! ;)
Legg igjen en liten hilsen om hvorfor akkurat DU fortjener en gave, også velger jeg vinneren når jeg har nådd 2000 besøkende!!

Ikea-bestilling for Harstad og omegn!!

Hvis du bor i nærheten, og har lyst til å bestille fra Ikea, så er vi en gjeng som sender bestilling i løpet av uka!! Lyst til å henge deg på?? Send bestilling til kii-kar@online.no

Jeg er så spent!!

Jeg er på jobbleting! Og jeg har funnet jobben jeg vil ha, men så spørs det jo om arbeidsgiveren vil ha meg!!
Jeg vet at jeg bor på rett plass, og jeg vet at jeg har utdannelsen som trengs. Men, jeg mangler erfaringen...man vet jo aldri hva arbeidsgivere ser etter når de skal ansette noen.
Jeg vet også at det er 8 som har søkt på jobben. Det betyr i teorien 7 konkurrenter. Men, så vet jeg også at jeg kan utelukke hvertfall 3-4 av de som har søkt, ut fra hva slags jobb de har, hvor de bor og hva slags utdannelse. Det betyr at jeg burde ha en relativt god sjanse for å få denne jobben.

Regner med å få en telefon om inkallelse til intervju i løpet av de nærmeste dagene. De skulle ha stort sett alle på intervju kunne arbeidsgiver fortelle...

Jeg vet også at om jeg ikke skulle få jobben, så kommer jeg til å bli ganske skuffet. Nå har jeg søkt på SÅ mange jobber, og aldri nådd helt opp! Nr.2 holder ikke i den sammenhengen!!

Kryss fingrene for meg!!

mandag 27. oktober 2008

Jeg sitter her og vrir hjernen min...

Mangler en julegave, og jeg aner ikke hva jeg skal finne på!! Hva gir man til noen som ikke har noen ønsker å komme med?? Det burde jo være noe fornuftig, noe de trenger uten å vite at de trenger det, kanskje....
I fjor ga vi konsert-billetter. Året før ga vi en helg på hotell med middag på en fin restaurant.... Sånne ting setter man jo pris på, men det er jo litt kjedelig å komme med de samme gavene igjen. Selv om det jo blir en annen forestilling....

Hva skal jeg finne på??

Ny uke, nye muligheter!

Så var det mandag igjen. Dagene flyr avgårde!!

I dag er det sol her, til en forandring. Men, ganske kaldt og hustrig likevel.

Ungene er i barnehagen og skal snart hentes. Vet ikke helt hva vi skal finne på til middag i dag. En kranglete rygg sier at det blir noe lettvint, noe som stort sett lager seg selv....Også er det vel en viss fare for at det blir Emil og sofaen som kaller etterpå. Ungene elsker å se på Emil!!

Nå er nesten alle julegavene i boks. Tror jeg mangler sånn ca 3 stykker. Får unna ting når man går hjemme hvertfall.

I kveld skal jeg på spinning. Satser på at ryggvondten forsvinner sammen med kaloriene ;)

Ha en flott uke alle sammen!!

lørdag 25. oktober 2008

Juleutfordring!

Det nærmer seg jul, og jeg starter derfor en utfordring om nettopp; JULEN!



1. Når pynter du til jul?
Det pyntes lillejulaften, etter at ungene er lagt!


2. Har du juletre?
Ja, klart vi har juletre! Har hatt et falskt ett til nå, men håper vi kan ha et ekte i år. Større sjanse for at det får stå i fred hvis det stikker litt.


3. Hva er viktig for deg i jula?
At vi kan kose oss og slappe av! Det blir en spesiell stemning når det er jul, og huset er pyntet. Ungene er oppspilte og gleder seg!!


4. Hva ønsker du deg til jul?
Jeg har skrevet ønskelisten på bloggen tidligere. Blant annet bergans dunjakke og digitalkamera.


5. Kommer nissen på julaften?
Klart nissen kommer! Her i huset er det nissen som kommer med både adventskalenderen, juletreet, pynten og gavene! Helt sant, altså!! ;)


6. Det blir ikke jul uten??
Nisser, rød pynt, adventskalender, julekalenderen på barne-tv, mandariner...


Tar du utfordringen??

En regnfull lørdag...

Det regner....som det har gjort de siste 6 månedene...det føles hvertfall sånn.....Regn nesten hver eneste dag, hvertfall annenhver dag... Det er bra ille når det har regnet så mye at man har glemt av de godværsdagene vi har hatt.

I dag har jeg ikke fått gjort noe fornuftig. Vært ute sammen med ungene, handlet, stekt vafler og bare slappet av! Deilig!!

Og jeg har endelig bestemt meg for hva jeg skal ha fra Perfect Home! Og, det ble selvfølgelig VEDKURVEN!!
Tror det kommer til å bli knallfint å ha den ved siden av sofaen, med et pledd oppi, og noe annet stæsj.....hva kan man putte i en kurv som skal stå på gulvet, når man har 2 unger i huset??
Noen røde lys ble det også. Er jo snart jul!!
Og lys til adventsstaken måtte jeg jo også ha!! Spesielt siden jeg ble uten lilla lys i fjor!
Fikk disse som avtalegave! Er spent på hvordan de ser ut i virkeligheten. Har ikke bestemt meg om jeg skal ha de selv, eller om jeg skal gi de bort i gave...
En lykt måtte jeg jo også ha. Skal ha denne på trappa og i gangen tenkte jeg. Med alt regnværet vi har her, så er det vel en viss fare for at den blir stående mest inne...
En julegave ble det...
En serviettholder for å ha juleserviettene (er stort sett kun da jeg greier å huske å kjøpe servietter).....og til slutt...
...fikk jeg en ekstra avtalegave, fordi jeg hadde såpass høyt partysalg!
Nå er herjefaktoren høy her i huset...og i kveld blir det taco! Gleder meg!
Ha en flott helg, alle sammen!!

fredag 24. oktober 2008

Hjelp! Jeg greier ikke å bestemme meg!!

Nå trenger jeg litt hjelp fra dere interiøreksperter!!

Har egentlig sendt inn bestilling på disse englene, men begynner å angre meg litt.....
Har nemlig egentlig mer lyst på denne vedkurven i skinn.....ser for meg at den blir NYDELIG med et pledd hengende over kanten, og litt pynt oppi.....
Men, jeg kan ikke kjøpe begge NÅ....

Vedkurven kan jeg bruke hele året....mens englene kan brukes kun til jul.....

Hva skal jeg velge????

Valgets kvaler...

I går var jeg vertinne for et Perfect Home party. Synes Perfect Home har så utrolig mye fint, men hadde sett i katalogen på forhånd, og jeg fant egentlig ikke noe som fristet, så jeg hadde bare tenkt å handle et par julegaver...
Stearinlys til advent og jul, det måtte jeg jo ha uansett, og de røde lysene de har fått, har en skikkelig fin rødfarge, så sånne måtte jeg jo ha til jul!
Og i fjor var jeg for sent ute med å bestille lilla lys til adventsstaken, så det passet jeg på å få kjøpt nå!


Englene så jeg på i fjor, men var litt usikker. I år har jeg fått ny skjenk, og de gjorde seg UTROLIG godt på den skjenken! I tillegg skal de gå ut, så hvis jeg skal ha dem, så må jeg kjøpe de nå!


Gave får man jo også, og disse lyktene har jeg valgt som en gave. Tenkte å gi de bort til jul! De er jo kjempeflotte!

Den minste lykta av disse har jeg også veldig lyst på! Tror den kan bli veldig fin å ha på trappa til jul!

Brødboksen, den har jeg selv, så den har jeg bestilt i julegave til noen ;)

Og kjøkkenkos-serien har jeg egentlig blitt litt lei av, men serviettholder, det må man jo ha...


De hadde også fått en UTROLIG flott vedkurv i ekte skinn! Den danderte hun så fint med dette pleddet oppi. Kan selvfølgelig ikke ha ved oppi en så flott kurv, men ser for meg at de små perfect home nissene kan sitte oppi der til jul...


Disse lysestakene i fattigmannssølv var også veldig fine. Er egentlig ikke så veldig glad i fattigmannssølv, men tror likevel at de kan passe godt inn her, og hvis de ikke passer inn, så er det sikkert noen andre som vil ha dem.
Så dere skjønner, det er ikke så lett å velge, for jeg har egentlig lyst på ALT!! Det er merkelig hvor mye finere ting er i virkeligheten, og spesielt når man ser det i sitt eget hus...
Nei, dette må funderes litt på før jeg bestemmer meg...

torsdag 23. oktober 2008

Skal det være et stykke kake?

Sjokolademousse kake
Denne nydelige kaken smakte jeg i bursdag på søndag, og nå måtte jeg forsøke å lage den selv! Den er utrolig god, og en SKIKKELIG kaloribombe!!

Oppskriften er som følger:

Bunn:
300 gram mørk sjokolade
150 gram smør
6 egg
1 dl sukker

Bryt sjokoladen i biter og smelt sammen med smør på svak varme.
Avkjøl!
Skill eggeplommer og eggehviter
Visp plommer og halvparten av sukkeret til eggedosis
Rør eggedosisen sammen med sjokoladeblandingen
Stivpisk eggehvitene og resten av sukkeret
Vend forsiktig inn i røren.

Hell i en godt smurt form og stek på 175grader i ca 30 minutter.

Dekk med folie og avkjøl i kjøleskap

Krem:
200 gram mørk sjokolade
1,5 dl kremfløte

Smelt på svak varme
Avkjøl godt og smør over kaken.

Strø hakket sjokolade på toppen!
Serveres med vaniljeis!


Enjoy!

tirsdag 21. oktober 2008

Julen nærmer seg med stormskritt!

Og juleshoppen er åpnet på flere nettbutikker. Her kan man se til øyet blir stort og vått! Utrolig mye fint, og en del som ikke er like fint.

Julegavene har vi nesten i boks. Det er ikke mange som ikke er kjøpt, eller i det minste planlagt. Synes det er veldig greit å få unna alt sånt i god tid før desember. Det er så mye annet som skal kjøpes da! Julemat, juleklær og julepynt! Også skal man jo være med på litt forskjellig! I år tenkte jeg at Emma skal få dra på julespillet på Harstad Kulturhus. Det blir sikkert gøy!
Også satser vi på at vi får tatt en tur til Blånisseland i Målselv også! Det blir sikkert også gøy, spesielt med tanke på at det er "Jul i Blåfjell" som er julekalenderen på nrk i år.

Julekalenderen må jeg også få med meg, hvert år! Synes det er koselig å se på denne! Så den så jeg på til og med før jeg fikk barn ;)

I dag er det 40 dager igjen til den første luka i kalenderen skal åpnes! Jeg gleder meg!!

mandag 20. oktober 2008

Blogg-salg!

Skal ikke selge bloggen, nei, men forsøke å bruke bloggen for å få bort noe av det jeg ikke bruker eller har plass til lenger.
Er veldig glad i alle perfect-home tingene mine, men etter at vi ordnet på kjøkkenet, så passer de ikke helt inn.

Håper du finner noe du liker, som du har lyst til å kjøpe av meg!!
Brett på stativ. Brettet står løst oppå! Dette kostet opprinnelig 998kr. Selger det for 500!
Hylle med 3 krukker. Kan skrus på veggen. Husker ikke ordinærpris på den, men selges for 200kr
Denne er ny i eske. Kostet 679kr. Selges for 400.

Denne klokka er også ny i eske. Ny pris er vel 249. Selges for 200kr.
Vinglasshylle. Brukt bare en kort stund. Husker ikke nypris, men selges for 400kr
Lampe fra Ellos. Ny pris for denne var 500kr. Ligger fortsatt i eske. Selges for 200.
Nytt lack-bord. Ny pris 79. Selges for 50.
Skapdør 60x70. Denne er brukt. 150kr
Skapdør 60x57cm. Denne er også brukt 100kr
Vitrinedører. 40x70. Har 3 av disse. Ligger fortsatt i eske. Nypris 240kr stk. Selges for 200stk.
Det er også lov å komme med bud på produktene!! Jeg blir veldig glad om jeg blir kvitt det!!

Hva JEG ønsker meg til jul!

Her er min ønskeliste over ting JEG ønsker meg!

Så denne jakken på obs her om dagen! Knalltøff!! Liker ikke å fryse når jeg skal være ute, og da er jo en slik jakke veldig kjekk å ha!


Ønsker meg et lite kamera som jeg kan ha i veska eller putte i lomma. Det store kameraet vi har, er så tungvint å bruke...i tillegg fungerer ikke blitzen spesielt bra...
Sykkelbukse. Litt dårlig bilde her, men det får så være.
En tur til syden! Dette bildet er fra Kreta, og dit har jeg lyst til å dra til sommeren!



Et par sko. Disse er fra skoringen.

Mandag morgen...

Det er mandag morgen, og det begynner såvidt å bli lyst ute. Personalet i barnehagen hadde forsovet seg i dag, men de dukket opp til slutt, så ungene er levert.
Frokosten er inntatt og surfingen på nettet har startet ;)

Denne dukken er bestilt. Den skal Emma få til jul. Har lenge lurt på hva hun skulle få, men ikke funnet noe, for hun har jo det meste.
Så da er enda en julegave i boks. Ikke mange igjen nå.

Snart må vel huset gå gjennom en oppshining. Kopper og fat står på benken, og leker ligger strødd. Må nok finne på et eller annet til middag også, men vet ikke riktig hva. Tror vi har en ferdig pølsegrateng i fryseren, så det blir nok til at jeg tiner den. Gjøre det litt lettvint.

Senere i ettermiddag er det spinning. Det gleder jeg meg til! Er morsomt å få brukt kroppen litt. Forbrenne litt kalorier og komme i litt bedre form.

Treningsvideoen jeg kjøpte for en stund siden, det var bortkastede penger. Greier rett og slett ikke å koordinere armer og bein og følge med på hva de gjør på den videoen, så om noen der ute i blogglandia ønsker seg Fatburner 5 med Kari Jaquesson, så si fra!!

Ellers er det en del styr med ikea-bestilling om dagen. Ser ut som at vi skal bli MANGE på den bestillingen, og det er jo kjempebra!! Gleder meg virkelig til å få garderobe i gangen!!

Nå må jeg surfe videre, på jakt etter spennende ting!

Ha en flott uke!

søndag 19. oktober 2008

Kveldsstemning..

Enda ei helg er over, og vi har ikke gjort spesielt mye denne helga heller. I går vasket jeg huset og Emma var på venninnebesøk. I dag har vi vært i bursdagsfeiring i byen. Spist en utrolig god kake!! Må få oppskriften på den!

Må bare vise frem skjenken vår, med lys i lysestaken. Vises ikke så godt på bildet, for blitzen gir så mye lys.

Har lyst på noe nytt stæsj oppå den, men vet ikke hva....vil gjerne ha noe som gir "det lille ekstra", og jeg har ikke funnet noe spennende enda.

Her vises det bedre at det er lys. Synes det er koselig med stearinlys når det er mørkt og svart ute.


Begge lysestakene mine er herfra.
Nå er ungene i seng, og vi skal bare slappe av!
Ha en fin kveld!!

fredag 17. oktober 2008

Adventskalenderen i boks!

Da er adventskalenderen i boks! Bestillingen på innholdet er sendt nå i kveld. Hadde tenkt å finne det på lekebutikken, men utvalget i lego var heller dårlig.

Jonas får denne med Byggmester Bob.

Emma får et sett med prinsesser og hester...

Så blir innholdet fordelt på pakkene i kalenderen, og til slutt blir det en ordentlig ting!
Orker ikke det rælet som blir slengende rundt omkring. Dette kan de ha glede av lenge!